Kivitelezés

Kivitelezés - TML Design

Vállalkozásunk évek óta az építőipar területén működik. Az építőipari mérnöki tevékenységek teljes palettáját lefedjük. A folyamatos igények miatt elkezdtük a generálkivitelezést családi házak, kisebb társasházak méretben. Az elmúlt évekig a megrendelő által megálmodott házakat „csak” megterveztük és felügyeltük a megvalósítást. Időközben többször felmerült, hogy a mai egyre bonyolultabb papírozást(e-napló, használatbavétel, hitelhez szükséges papírok) is végezzük el. Ma már az általunk megtervezett házat komplett, kulcsrakészen meg is építjük. Kifejezetten szeretjük a ma még „alternatív”-nak nevezett épületek építését. A szigorodó energetikai követelmények és a megrendelői magasabb igények miatt a ma épülő épületek fűtésköltségét, meleg víz ellátását, áramigényét a töredékére tudjuk csökkenteni.  Akár „aktív” házat is lehet már építeni, ahol az épület több energiát termel, mint amit a benne lakók elfogyasztanak, bár ez még nem jellemző.

Amennyiben nálunk tervezteti családi házát és kialakul egy olyan bizalmi kapcsolat, szívesen adunk ajánlatot a kivitelezésre és felépítjük álmai családi házát. Különösen szeretjük az egyedi igényeket. Amit kap tőlünk:

  • Professzionális projekt előkészítés (már a tervezési időszakban)
  • Mérnöki és szakértői támogatás
  • Képzett szakemberek az építőipar minden területén
  • Jelentős generálkivitelezői tapasztalat
  • Pontos, precíz, költséghatékony kivitelezés
  • Határidőre történő munka
  • Ellenőrizhető, folyamatában nyomon követhető tevékenységek

Cégünk teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő, magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett.